Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: „Şcoala altfel” la Forţele Terestre

Bucureşti: „Şcoala altfel” la Forţele Terestre

DISTRIBUIȚI

127467 – 07042014 –   Unităţile militare şi instituţiile militare de învăţământ ale Forţelor Terestre participă la programul „Armata – O şcoală altfel”, în perioada 7-11 aprilie, şi vor prezenta elevilor tehnica militară, activităţi practice specifice, dar şi oferta educaţională a învăţământului militar.

În Bucureşti, elevii pot participa, pe bază de voluntariat, la activităţile organizate de militarii Forţelor Terestre la Batalionul 2 Infanterie „Călugăreni”, în perioada 7-11 aprilie, zilnic, între orele 10.00-14.00, la sediul unităţii din Şos. Olteniţei, la Batalionul 1 CIMIC, în zilele de 7, 9 şi 11 aprilie, între orele 9.30-12.30, la sediul unităţii din Şos. Olteniţei nr. 227, la Batalionul 265 Poliţie Militară, în zilele de 9 şi 10 aprilie, între orele 12.30-15.00, la sediul unităţii din şos. Antiaeriană nr. 4-6 şi la Batalionul 96 Geniu, în zilele de 9 şi 10 aprilie între orele 12.30-15.00, la sediul unităţii din şos. Olteniţei nr. 219, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării.

Elevii şcolilor gimnaziale şi liceenii vor lua parte la o zi de pregătire obişnuită a militarilor, vor desfăşura activităţi practice precum aruncarea grenadelor de mână de exerciţiu, descoperirea de obiecte metalice cu ajutorul detectoarelor, instrucţie de front, jocuri interactive şi vor afla detalii despre tehnica şi armamentul folosite de militari.

Elevii care vor participa la programele desfăşurate de instituţiile militare vor avea oportunitatea explorării diverselor aspecte din viaţa militarilor şi vor afla informaţii utile pentru a urma o carieră în forţele armate române. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.