Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu: Decât Victor Ponta, mai bine Crin Antonescu

Bucureşti: Traian Băsescu: Decât Victor Ponta, mai bine Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

 127663 – 14042014 -Preşedintele Traian Băsescu optează ca şi candidat la prezidenţiale din partea PSD pentru Mircea Geoană, arătând că şi Klaus Iohannis ar fi „o soluţie pentru liberali”.    Întrebat pentru cine ar opta între Victor Ponta, Mircea Geoană şi Sorin Oprescu, ca potenţiali candidaţi din partea PSD la prezidenţiale, Traian Băsescu a spus, la Realitatea Tv: „Dacă ar fi să optez pentru unul dintre ei, aş opta pentru Geoană, pentru că este un om care ştie jocul Americii, îl înţelege”.

            Despre premierul Victor Ponta, Băsescu a spus: „Nu are nicio treabă cu responsabilitatea pentru ţară, Geoană o are, cu credibilitarea externă, Geoană o are”.

            „Între cei trei, opţiunea mea este Mircea Geoană, indiscutabil”, a mai declarat Traian Băsescu.

            Despre Crin Antonescu, preşedintele a spus că acesta „este în aceeaşi găleată” cu Victor Ponta. „E partea unei lovituri de stat pe care nu o şterge nimeni cu buretele”, a susţinut Băsescu, arătând că acesta a arătat lipsă de respect pentru „statul de drept”, când a dorit să schimbe preşedintele din funcţie, doar pentru că nu mai avea aceeaşi susţinere în sondaje.

Totuşi, întrebat pe cine ar vota între Crin Antonescu şi Victor Ponta, preşedintele Băsescu a spus: „Până la urmă, scrâşnind din dinţi, îl votez pe Crin Antonescu”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.