Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu nu rupe pactul de coabitare

Bucureşti: Traian Băsescu nu rupe pactul de coabitare

DISTRIBUIȚI

127699 – 16042014 – Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti seara, ca nu rupe pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta pentru limbajul public, in ciuda atacurilor extrem de dure dintre cei doi din ultima perioada.

Traian Basescu l-a criticat inca o data pe premier pentru atacurile la adresa justitiei si pentru ca nu lupta pentru combaterea coruptiei, ci dimpotriva, ii sprijina pe „baronii locali” ai PSD, insa a mentionat, la Digi 24, ca nu doreste sa rupa acordul nici din acest motiv. Presedintele a argumentat spunand ca miscarea ar fi extrem de prost privita la nivelul Uniunii Europene.

“Pentru limbajul public nu rupem acordul. Cea mai presanta problema e pozitia premierului in combaterea coruptiei. El e solidar cu cei predispusi la a fi condamnati. E solidar cu Duicu, cu Mazare, cu Becali, cu oricine e condamnat sau anchetat. Cel mai tare ma deranjeaza atacurile la justitie. Ruperea pactului ar fi prost privita in toate capitalele. Cat e nerupt se spera ca nu se intampla lucruri fundamentale”, a spus preşedintele. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.