Acasă Sud-Est Buzau Buzău: Crin Antonescu: “Fără PNL, nci PSD, nici Ponta nu ar fi...

Buzău: Crin Antonescu: “Fără PNL, nci PSD, nici Ponta nu ar fi venit la guvernare”

DISTRIBUIȚI

127402 – 04042014 –  Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat joi ca PNL a dus PSD la guvernare si l-a facut pe liderul social-democrat Victor Ponta „din mai nimic, ditamai prim-ministrul”.

„L-am facut pe Ponta prim-ministru, fara noi nici PSD, si nici Ponta nu ar fi venit la guvernare. Ce a facut PSD mai departe? Ce stiau, nu au invatat nimic, nu au nici cel mai mic sentiment de corectitudine, de recunostinta fata de niste oameni care i-au sprijinit cand le era greu, cand erau in opozitie, cand erau nedreptatiti de regimul Basescu. I-am adus la guvernare si l-am facut pe Ponta din mai nimic ditamai prim-ministrul”, a afirmat liderul liberal, la Buzau, la Delegatia Permanenta a partidului.

De asemenea, presedintele PNL a spus despre PSD ca a avut speranta „ca au invatat ceva din istoria ultimilor ani, ca au un conducator si o echipa tanara care au invatat din istoria propriului partid”.

Antonescu a mai declarat ca alianta cu social-democratii a fost facuta „cu inima curata, cu buna-credinta” si cu „inima deschisa”.

„Oricate a acceptat PNL, si a acceptat foarte multe din dorinta de a fi impreuna, s-a ajuns in punctul in care PSD ne-a aratat foarte clar ca nu suporta existenta unui PNL puternic, nu aveau de gand sa respecte angajamentele luate impreuna. PNL trebuia sa se transforme intr-un PC un pic mai mare, acest lucru nu ne-a convenit. (…) Nu avem dreptul sa lasam un partid care este cel mai prestigios din istoria Romaniei sa fie calcat in picioare de niste oameni care au dovedit ca n-au invatat nimic, fac tot ce faceau pana-n 2004”, a mai precizat presedintele liberal. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.