Acasă Politic Comisarul Cioloş în România

Comisarul Cioloş în România

DISTRIBUIȚI

127371 – 03042014 – Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent în România, la București, în perioada 3 – 5 aprilie2014, informează Comisia Europeană.

Joi, 3 aprilie, comisarul Cioloș va participa la Conferința Regională pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și va avea o întâlnire bilaterală cu directorul general FAO, dl José Graziano da Silva. De asemenea, comisarul va vizita, alături de miniștrii agriculturii din România și Republica Moldova, o expoziție de vinuri, și va avea o întâlnire bilaterală cu ministrul agriculturii și alimentației din Republica Moldova, dl Vasile Bumacov. În a doua parte a zilei, comisarul Cioloș va participa la conferința Mediafax talks about agriculture.

Vineri, 4 aprilie, comisarul european va participa la masa rotundă intitulată „Cum facem din integrarea europeană un succes”, organizată de Societatea Academică Română. Începând cu orele 15:30, comisarul Cioloș va avea un nou dialog cu cetățenii despre viitorul Europei.

Sâmbătă, 5 aprilie, comisarul Cioloș va participa la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa directorului general FAO, dl José Graziano da Silva, de către Senatul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. – PROMPT MEDIA          

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.