Acasă Politic Dâmboviţa: Victor Ponta crede că USL există şi acum

Dâmboviţa: Victor Ponta crede că USL există şi acum

DISTRIBUIȚI

127918 – 25042014 –  Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Nucet (Dâmboviţa), că USL există, iar oamenii aşteaptă de la partidele componente ale USL să se ţină de promisiunile făcute în campania din 2012.

Întrebat de jurnalişti cum comentează că pe afişele electorale de la Târgu Jiu scrie USL în continuare, Victor Ponta a spus: „Eu cred că există” USL.

”Eu cred că există. Şi dacă îi întrebaţi pe oameni aici ce au votat în 2012, au votat pentru candidaţii USL, pentru toţi cei care îi reprezintă astăzi şi cred că este de datoria noastră să ne ţinem de cuvânt, iar oamenii aşteaptă de la noi, de la toţi cei care am fost USL şi suntem USL: social-democraţi, liberali, conservatori, să continuăm cu mărirea pensiilor, să facem locuri de muncă, să îmbunătăţim infrastructura, de aceea ne-au votat în 2012 şi asta trebuie să facem ca să îndeplinim mandatul”, a precizat Ponta, citat de Jurnalul.ro.

Premierul s-a referit şi la listele electorale: ”Împreună fiind la guvernare USL, deci şi cu colegii de la PNL, am adoptat modificarea legislativă, cu care de altfel am fost toţi de acord, şi anume că Autoritatea Electorală Permanentă aflată în subordinea Parlamentului se ocupă de liste. Fostul ministru de Interne domnul Stroe foarte bine a făcut că a trecut toate bazele de date la Autoritatea Electorală Permanentă, care este în subordinea Parlamentului. Sunt convins că toţi colegii, indiferent din ce partid sunt, având grupuri parlamentare, pot să ceară toate datele în acest sens”, a afirmat Victor Ponta.

”Am o memorie bună şi ştiu că această măsură de a trece în competenţa Autorităţii Electorale Permanente am luat-o împreună cu ministrul liberal domnul Stroe şi cred că am făcut bine”, a adăugat Ponta.

Victor Ponta a venit, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la Mânăstirea Nucet, cu ocazia sărbătorii Izvorului Tămăduirii. După aceea Ponta le-a urat ”La mulţi ani!” locuitorilor comunei Nucet, de ziua localităţii.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.