Acasă Sud-Est Galati Galaţi: Judecător de la Curtea de Apel Galaţi, în incompatibilitate

Galaţi: Judecător de la Curtea de Apel Galaţi, în incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

127541 – 09042014 – Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților de către Simona Perina Gavrilă, judecător în cadrul Curții de Apel Galați. Potrivit ANI, Simona Perina Gavrilă s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 6 aprilie 2012 – 11 martie 2013, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de judecător în cadrul Curții de Apel Galați, cât și funcția de prodecan al Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice din cadrul Universității „Dunărea de Jos”, Galați.

Simona Perina Gavrilă a încălcat astfel dispozițiile art. 101 din Legea nr.161/2003, potrivit cărora „funcţia de judecător […] este incompatibilă cu orice altă funcţie publică sau privată, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior […]” și dispoziţiile art. 5, alin. (1) din Legea nr.303/2004, potrivit cărora „funcţiile de judecător […] sunt incompatibile cu orice alte funcţii publice sau private, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior […]”.

Începând cu data de 1 august 2006, Simona Perina Gavrilă exercită funcția publică de Judecător în cadrul Curții de Apel Galați şi a deținut funcția de prodecan al Facultății de Știițe Juridice, Sociale și Politice din cadrul Universității „Dunărea de Jos”, Galați, în perioada 6 aprilie 2012 – 11 martie 2013. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.