Acasă Externe Germania: Militari români la un exerciţiu cu Forţele Terestre americane în Germania

Germania: Militari români la un exerciţiu cu Forţele Terestre americane în Germania

DISTRIBUIȚI

128020 – 30042014 –  Un detaşament de instrucţie din cadrul Forţelor Terestre va participa, în perioada 12 mai – 30 iunie, la exerciţiul“ROT 14-4 Combined Resolve II” desfăşurat în comun cu Forţele Terestre americane dislocate în Europa (USAREUR), în facilităţile de instruire ale acesteia din Hohenfels şi Grafenwoehr, în Germania, informează Statul Major al Forţelor Terestre prin intermediul unui comunicat.

Exerciţiul urmăreşte dezvoltarea nivelului de instruire pentru executarea misiunilor în comun cu militarii structurilor din ţările membre ale NATO şi partenere, creşterea nivelului de interoperabilitate şi perfecţionarea procedurilor de lucru.

Forţele Terestre române participă cu un detaşament de instrucţie format din 300 de militari din Batalionul 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei” şi din Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” din Galaţi, cu tehnica de infanterie, blindate şi tancuri tip MLI-84 M ,,Jderul”, TABC 79 şi tancuri TR85M1 ,,Bizon”, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.