Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Hoţi ridicaţi de poliţişti la Găneasa

Ilfov: Hoţi ridicaţi de poliţişti la Găneasa

DISTRIBUIȚI

127722 – 16042014 – Polițiștii ilfoveni din cadrul  Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat miercuri dimineaţa 12 percheziţii domiciliare în comuna Găneasa, sat Piteasca, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe, societăți comerciale şi furturi de autoturisme. În urma percheziților au fost ridicate, în vederea confiscării, o motosapă, două motocoase, o mașină de tăiat gresie precum şi mai multe topoare, săbii, cuțite si o lance.

Membrii grupării, cu vârste între 20 si 58 de ani, sunt bănuiți că ar fi sustras autoturisme, prin forțarea portierelor, de pe raza județelor Ilfov, Călărași şi Ialomița, pe care le-ar fi folosit la transportul unor bunuri pe care le-ar fi furat din locuințe şi din societăți comerciale.

Aceștia, în perioada martie – aprilie a. c., ar fi pătruns, prin efracție si forțarea ușilor de acces, în diferite locuințe sau societăți comerciale de pe raza județelor sus-menționate de unde ar fi sustras unelte de grădinărit, produse alimentare şi alte bunuri. Prejudiciul cauzat este de 50.000 de lei.

            Şase persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov pentru audieri. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.