Acasă Centru Sibiu Sibiu: Sprijin PMP pentru Crin Antonescu

Sibiu: Sprijin PMP pentru Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

127626 – 13042014 –  Crin Antonescu ar putea beneficia de ajutor la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP). Elena Udrea a spus că ar putea să îl susţină în turul doi pe liderul PNL.

Potrivit Digi24, liderul informal al PMP a comentat şi o eventuală candidatură a premierului Victor Ponta la Cotroceni. Ea dă de înţeles că formaţiunea din care face parte nu va susţine candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni ori venirea lui Liviu Dragnea la Palatul Victoria.

„Poate fi şi o variantă de colaborare cu PNL în turul doi al alegerilor prezidenţiale”, a spus Elena Udrea, aflată la Sibiu la lansarea candidaților PMP pentru europarlamentare.

„Între două rele, între răul cel mai mare, ca România să fie din 2014 decembrie ocupată de PSD la Preşedinţie, Guvern, Parlament şi în teritoriu şi un rău mare, dar nu cât acesta, ca un candidat al PNL să fie susţinut de noi, dacă s-ar ajunge în situaţia improbabilă ca în turul doi să fie un candidat al PNL, am putea, eventual, să ne gândim şi la această soluţie”, a mai spus Udrea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.