Acasă Vest Timis Timiş: Şef de la Cadastru Timiş în conflict de interese penal

Timiş: Şef de la Cadastru Timiş în conflict de interese penal

DISTRIBUIȚI

127579 – 10042014 – Horaţiu Moldovan, şeful Serviciului de Cadastru din cadrul Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Timiș, este acuzat de ANI că se află în conflict de interese pentru că având funcția de șef de serviciu a semnat mai multe procese-verbale de recepție, întocmite la finalul executării unor lucrări de către S.C. Geovector S.R.L., societate în cadrul căreia fiica sa deține calitatea de asociat.

Pentru lucrările prestate, firma Geovector a încasat de la două societăți comerciale peste 5.000 de lei.

Fiica lui Horaţiu Moldovan  a devenit asociat la firma Geovector în 6 februarie 2013, iar procesele-verbale de recepție au fost semnate în data de 9 septembrie 2013, respectiv 10 septembrie 2013.

Horaţiu Moldovan este angajat în cadrul OCPI Timiș din august 2002.

ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara pentru verificarea conflictului de interese. – PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

  1. HA,HA,HA!
    In schimb , A.N.I. si cei interesati, ar trebui sa se sesizeze cu privire la un REAL SI GATA PROBAT – CONFLICT DE INTERESE din cadrul OCPI Timis, cel in care s-a aflat timp de 9 luni – fostul director MARCEL TORJE, lupul pus paznic la oi, CARE A VENIT prin DETASARE si a PLECAT .. de unde a venit .. S.C. PILOT CAD S.R.L. , unde , conform declaratiei sale de avere de pe site-ul ancpi.ro, a detinut functia de director, adica la o persoana juridica autorizata sa efectueze lucrari de cadastru. Asadar, ANI ar trebui sa il verifice si sa il trimita in judecata pentru infractiunea de conflict de interese pe acest Marcel TORJE, fapta fiind gata probata prin declaratia sa de avere si prin detasarea de la si catre S.C. PILOT CAD S.R.L. Sa mai fie vorba si de un trafic de influenta – de asemenea fapta prev. si ped. de codul penal … cu privire la lucrarile depuse de aceeasi S.C. PILOT CAD S.R.L.?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.