Acasă Sport Bucureşti: A fost inaugurat Muzeul Sportului Dinamovist

Bucureşti: A fost inaugurat Muzeul Sportului Dinamovist

DISTRIBUIȚI

128536 – 22052014  –  În incinta Clubului Sportiv Dinamo din Bucureşti a fost inaugurat joi, în prezenţa ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, Muzeul Sportului Dinamovist.    Evenimentul a avut loc în contextul aniversării a 66 de ani de existență a Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), la acesta participând sportivi, antrenori și foste glorii ale clubului.

În mesajul său, ministrul Gabriel Oprea a felicitat sportivii dinamoviști, “adevărați ambasadori ai României în lume” și a exprimat întreaga sa apreciere pentru rezultatele Clubului Sportiv al MAI, a cărui performanță, în cei 66 de ani de existență, include 125 de medalii la Jocurile Olimpice, 943 de medalii la Campionatele Mondiale, 1.095 de medalii la Campionatele Europene, 5 recorduri olimpice, 4 recorduri mondiale și peste 11.000 de titluri de campion național.

Gabriel Oprea a asigurat conducerea Clubului Sportiv Dinamo că MAI este alături de acest club susținând dezvoltarea sa și recompensând performanțele sportivilor. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.