Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Biletul la control

Bucureşti: Biletul la control

DISTRIBUIȚI

128092 – 05052014 –  Regia Autonomă de Transport București (RATB) anunţă că a început “o amplă campanie de control și monitorizare, în urma căreia dorește să poată oferi servicii de o mai bună calitate bucureștenilor”.

“Combaterea călătoriilor frauduloase și monitorizarea fluxului de pasageri pe fiecare traseu este doar un prim pas obligatoriu în obținerea acestui deziderat. În prima etapă, începând de astăzi, 5 mai, pe liniile de tramvai 14 și 40, va fi inițiat un proiect care vizează implementarea unei modalități noi de organizare a activității de control a titlurilor de călătorie. Aceasta presupune prezența unor reprezentanți ai corpului de control al regiei în fiecare vehicul, având rolul de a monitoriza fluxul de călători și de a oferi informații privind validarea titlurilor de călătorie, precum și verificarea acestora’, se arată într-un comunicat al RATB.

Potrivit comunicatului, persoanele care nu dețin titlu de transport valabil nu vor putea să-și continue călătoria și vor fi îndrumate către punctele de vânzare pentru achiziționarea unui titlu de transport.

“Călătorilor li se va prezenta și opțiunea procurării unui abonament de o zi prin SMS. În următoarea etapă, proiectul va fi extins și pe alte linii de transport public. Pe baza datelor relevante privind numărul de călători transportați, regia va obține informații reale și utile, care să

permită o analiză corectă a cererii de transport și să ofere posibilitatea adaptării numărului de vehicule la cererea înregistrată pe fiecare linie, zonă și interval orar”, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.