Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Bombonica lui Liviu Dragnea a scăpat de dosarul de evaziune

Bucureşti: Bombonica lui Liviu Dragnea a scăpat de dosarul de evaziune

DISTRIBUIȚI
liviu_dragnea

128110 – 06052014 – Sotia vicepremierului Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, a scapat de dosarul in care era invinuita de evaziune fiscala in valoare de aproximativ 7,5 milioane de euro, dupa ce Parchetul General a decis sa inchida cazul din lipsa de probe.

Dosarul fusese deschis la sesizarea ANAF care descoperise in 2012 ca firma Bombonicai Dragnea, SC Hotel Turris SA, nu platise taxe si penalitati in valoare de 32 de milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro.

Parchetul a decis ca nu exista probe privind vinovatia Bombonicai Dragnea. Aceasta detine 98,62% dintre actiunile SC Hotel Turris SA.

Vicepremierul Liviu Dragnea are si el un dosar la DNA. El este acuzat ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 2012 pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, cu scopul de a obtine o prezenta de minimum 60%. El s-ar fi folosit de 10 metode diferite, printre care falsificarea de semnaturi, turismul electoral si votul multiplu.

Liviu Dragnea a fost presedintele Consiliului Judetean Teleorman timp de trei mandate, fiind considerat unul dintre baronii locali ai PSD. Numele sau a mai fost implicat si afacerile derulate de firma Teldrum, condusa de apropriati ai sai, firma care a castigat consecvent contractele de amenajare a infrastructurii rutiere in Teleorman. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.