Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cătălin Predoiu: Ponta să iasă public și să garanteze că Liviu...

Bucureşti: Cătălin Predoiu: Ponta să iasă public și să garanteze că Liviu Dragnea nu mai fură voturi

DISTRIBUIȚI

128467 – 20052014  –  Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu i-a cerut, luni, lui Victor Ponta, la finalul sedinţei BPN al PDL, să garanteze public corectitudinea alegerilor europarlamentare din 25 mai în dubla sa calitate, de premier și președinte al PSD.“Îl somez pe premierul Ponta să declare public că garantează legalitatea procesului de desfășurare a alegerilor. În calitate de prim-ministru are răspunderea politică și legală privind legalitatea desfășurării alegerilor. Să garanteze domnul Ponta că domnul Dragnea nu mai fură voturi, să garanteze că nu vor face abuzuri, să stopeze, să dea ordin, să vină public și să declare către aparatul său de partid că va condamna și condamnă toate distrugerile de afișe și însemne electorale pe care militanții PSD le-au făcut în ultima perioadă, în special în legătură cu afișele, bannerele și toate celelalte materiale electorale ale PDL”, a declarat Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreședintele PDL l-a acuzat pe Victor Ponta că face o dublă campanie electorală, una în nume personal, pentru alegerile prezidențiale și o alta de “mafiotizare a administrației centrale”.

“Realitatea din teren, din ultimele săptămâni, demonstrează faptul că Victor Ponta face o dublă campanie. Face o campanie prezidențială în disprețul legii și face o campanie de mafiotizare a administrației și a statului. Cazurile portul Constanța și ceea ce pare să devină un nou caz, Aeroportul Timișoara, sunt ultimele probe că avem de-a face cu o continuare a politicii de pesedizare și de mafiotizare a administraţiei”, a acuzat Predoiu.

“Ponta face pasul de la statul corupt, pe care l-a reinstaurat în 2012, la statul de tip mafiot. Asta arată încercările de sfârtecare a patrimoniului strategic național, asta arată certurile și amenințările dintre persoane cheie din PSD, asta arată faptul că Ponta rămâne tăcut față de această stare de lucru”, a spus Cătălin Predoiu. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.