Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu şi Klaus Iohannis nu vor refacerea USL

Bucureşti: Crin Antonescu şi Klaus Iohannis nu vor refacerea USL

DISTRIBUIȚI

128161 – 08052014 –   Crin Antonescu și Klaus Iohannis au afirmat, miercuri seara, la B1 Tv, că nu există niciun motiv pentru ca USL să fie refăcută. ”Cred că vom obține peste 20% la europarlamentare. 22-23% este foarte realist”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis.

”Cred că PNL a scăzut după ruperea USL în toate sondajele datorită unui anumit șoc care a apărut. Suntem în revenire, lumea și-a dat seama că nu am ieșit din USL pentru că ne-am supărat, am ieșit pentru că nu s-a mai putut lucra pe principii. Am avut o alință care a fost votată masiv și cu care am dorit să schimbăm lucrurile în această țară. A fost o situație care nu a mai fost tolerabilă”, a arătat prim-vicepreședintele PNL.

”Nu am niciun motiv să întrevăd vreo refacere de alianță politică între PNL și PSD. PNL are zona sa de interes în dreapta, PSD în stânga. Dacă USL a eșuat, nu are sens ca cele două partide să mai facă o alianță”, a explicat Crin Antonescu.

”PNL e acum mai mare, dar e partid de opoziție. Există foarte mulți politicieni care fac alergie la opoziție. este un fenomen trist care ar trebui eleminat și tunci trebuie să fim conștienți că dacă vom intra în opoziție vom pierde oameni. Oamenii din PNL vor să rămână în PNL, dar rămânând în PNL se gândesc că partidul are șanse bune să devină un factor de decizie guvernamentală”, a afirmat și Iohannis.

”Nu regret, nici astăzi, constituirea USL. Încercam să împiedicăm transformarea PDL în partid stat. Toți cei care deplâng această situație, pentru că sunt anti-PSD, să se gândească ce ar fi fost dacă nu făceam această alianță”, a mai spus liderul PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.