Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu vrea alianţă împotriva PSD la prezidenţiale

Bucureşti: Crin Antonescu vrea alianţă împotriva PSD la prezidenţiale

DISTRIBUIȚI

128060 – 04052014 –  Preşedintele PNL, Crin Antonescu, vrea să facă o alianţă astfel încât social-democraţii să nu câştige alegerile prezidenţiele. „Trebuie să facem tot ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României”, a declarat liderul liberal, citat de Realitatea Tv.

Președintele PNL a declarat că ” toate partidele care sunt în acest moment în opoziţie şi despre care nu întrezărim să devină şi ele anexe ale PSD-ului cum s-a întâmplat cu UNPR şi alţii, pot să fie parteneri de discuţie”.

„Dilema acestor alegeri prezidenţiale de la sfârşitul acestui an este dacă ele vor fi pro sau contra Traian Băsescu, aşa cum crede Ponta şi cum vrea domnul Ponta să-i facă pe români să creadă, sau dacă vor fi pro sau contra „toată puterea la PSD”, aşa cum mi se pare mie că este real” a completat liderul liberal.

În concluzie, fostul co-președinte USL și partener la PSD a spus că „indiferent câte lucruri îi despart pe cei care nu sunt astăzi cu PSD, cred că este o chestiune de raţionalitate politică şi de instinct de conservare democratică să facem tot ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna şi pe Preşedinţia României”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.