Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cristian Diaconescu nu vrea să candideze la Preşedinţie. Momentan

Bucureşti: Cristian Diaconescu nu vrea să candideze la Preşedinţie. Momentan

DISTRIBUIȚI

 128488 – 21052014  – „Viitorul presedinte al Romaniei nu va avea nici o ora la dispozitie sa invete la locul de munca modul in care trebuie sa se comporte ca sef al statului”, afirma Cristian Diaconescu, proaspat membru al Partidului Miscarea Populara, citat de RFI Romania.

Intrebat daca va candida la functia suprema in stat, fostul consilier prezidential a spus ca „in mod categoric”, in acest moment nu sunt intrunite elementele pentru a candida la Presedintie.

„Am vazut politicieni in Romania care se grabesc in a-si exprima optiunile personale fata de o pozitionare probabil cea mai complexa pentru cineva care face politica intr-o tara, anume a candida la Presedintie. Un astfel de demers, dincolo de faptul ca trebuie gandit foarte serios de cel care il face trebuie sa intruneasca mult mai multe alte conditiuni. Deci din acest punct de vedere, va spun categoric, in acest moment, astfel de elemente nu sunt intrunite”,a declarat fostul consilier prezidential.

Intrebat in ce conditii ar candida, Cristian Diaconescu a spus: „Nu exista dupa parerea mea conditii personale din acest punct de vedere. Variante privind candidaturile apar din partide politice, din societate, dupa o serie de evaluari. Pana la urma, decizia personala este ultima din acest punct de vedere. Or imi imaginez ca cei care astazi candideaza se bazeaza pe niste elemente foarte serioase”. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.