Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputaţii au respins cererea de arestare a “colegului” Florin Popescu

Bucureşti: Deputaţii au respins cererea de arestare a “colegului” Florin Popescu

DISTRIBUIȚI

128673 – 27052014  –   Camera Deputaţilor a respins marţi, prin vot secret cu bile, cererea ministrului Justiţiei privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Florin Popescu. În favoarea încuviinţării arestării preventive s-au pronunţat 78 de deputaţi, în timp ce 224 s-au pronunţat împotrivă.

Deputatul Florin Popescu a solicitat deputaţilor, înainte de vot, să nu-l considere un pericol public, arătând că acuzaţiile la adresa sa se referă de probleme de acum 2 ani din perioada Sărbătorilor Pascale şi nu din campanie electorală.

„Vin astăzi în faţa dumneavostră să încerc să vă conving că nu sunt un pericol public”, le-a spus Popescu deputaţilor. El a adăugat că de când a fost acuzat a mers săptămânal la Parchet pentru clarificări, nu s-a sustras anchetei justiţiei şi că s-a prezentat şi la Comisia juridică.

„Vă solicit şi dumeavostră să nu mă consideraţi un pericol public. De un an şi jumătate suntem colegi şi nu cred că puteţi să mă consideraţi un pericol public”, a mai spus Popescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.