Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputaţii trag de timp

Bucureşti: Deputaţii trag de timp

DISTRIBUIȚI

 128120 – 06052014 –  Şedinţa Camerei Deputaţilor în care trebuia să se supună la vot ridicarea imunităţii deputatului Florin Popescu a fost suspendată, marţi, din lipsă de cvorum. Şedinţa a debutat, conform programului, la orele 12.30, dar a fost suspendată imediat de către preşedintele de şedinţă, Viorel Hrebenciuc, care a constatat lipsa cvorumului.

Anterior, Camera Deputaţilor a fost reunită în plen, în şedinţa de dimineaţă, unde au fost dezbateri generale pe diferite proiecte înscrise pe ordinea de zi.

În cadrul acestor dezbateri, grupurile PDL, PNL şi PPDD au anunţat, prin reprezentanţii lor, că vor vota în favoarea cererii de arestare preventivă.

DNA a cerut avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea sa preventivă, fiind acuzat că s-a folosit de functia sa în scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Deputatul de Dâmboviţa, Florin Popescu, este acuzat că, în iunie 2012, atunci când se afla în campanie electorală, i-ar fi cerut unui om de afaceri, proprietar al unei ferme de pui, 70 de tone de carne de pui pentru alegatorii săi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.