Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Directorii Poştei Române au renunţat la salariile compensatorii

Bucureşti: Directorii Poştei Române au renunţat la salariile compensatorii

DISTRIBUIȚI

128435 – 19052014  – „La initiativa ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, intreaga echipa de management a Postei Romane – directorii executivi si directorii – a renuntat benevol, fara echivoc si fara vreo conditionalitate, la orice clauze din contractul individual de munca (CIM), ce reglementeaza plata unor salarii compensatorii in cazul incetarii activitatii”, a anuntat luni Ministerul pentru Societatea Informationala.

„Raspunsul pozitiv al echipei manageriale este in concordanta cu strategia de dezvoltare si privatizare a companiei, dovada a solidaritatii si respectului acesteia fata de angajatii     companiei. In acest sens, Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) a solicitat prin reprezentantul sau in Adunarea Generala a Actionarilor Postei Romane (AGA) organizarea, in cursul zilei de astazi, in regim de urgenta, a unui Consiliu de Administratie care sa operationalizeze deciziile echipei de management si sa ia masurile strategice necesare pentru realizarea cu succes a procesului de privatizare”, se arata intr-un comunicat al Ministerului.

In comunicat se mai precizeaza ca „MSI respecta si apreciaza eforturile facute in acesti ani grei de catre angajatii Postei Romane si incurajeaza bonificatiile doar in functie de performanta, corelat cu vechimea in munca, in contextul finalizarii cu succes a privatizarii acestei societati si al evolutiei sale financiare ascendente in acest an.

·         „Apreciez in mod deosebit sprijinul clar obtinut din partea echipei manageriale. Aceasta decizie unica in istoria recenta a conducerii unei societati nationale este o dovada de solidaritate si respect fata de angajatii companiei. Ea este convergenta cu principii precum dialogul social, consultarea constructiva cu sindicatele si transparenta in actul de management. Obiectivul nostru asumat este realizarea cu succes a privatizarii Postei Romane. Va fi un proces dificil, dar care nu poate avea decat succes cata vreme AGA, echipa manageriala, Consiulul de Administratie (CA), sindicatele si toti angajatii societatii vor avea o viziune si o actiune comuna. Sa ne concentram deci pe relansarea procesului de privatizare si pe continuarea masurilor de eficientizare a companiei. Posta Romana are de sase luni profit operational si cred ca exista premisele sa continue in acelasi ritm”, a precizat ministrul Razvan Cotovelea. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.