Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dreapta începe să-și facă proiecte pe termen lung

Bucureşti: Dreapta începe să-și facă proiecte pe termen lung

DISTRIBUIȚI

128701 – 28052014  –  „Biroul Permanent Naţional al PDL a decis cu unanimitate de voturi începerea discuţiilor cu PNL pentru construirea unei alternative pentru România, care să aibă în centru interesul cetăţeanului român, parcursul euroatlantic al României, respectarea statului de drept, a justiţiei şi crearea unor condiţii mai bune în România pentru fiecare cetăţean”, a anunţat miercuri, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Blaga a mai spus că alianţa va fi una pe termen lung, va viza şi alegerile din 2016, şi urmăreşte crearea, în timp, a unui singur partid mare de centru-dreapta.

”Participăm la această discuție deschiși. Dorim să colaborăm pe termen scurt, mediu și lung. Deci, nu vom avea în vedere doar alegerile prezidențiale din acest an, ci și alegerile locale și parlamentare din 2016”, a mai declarat Vasile Blaga.

Vasile Blaga a mai declarat că PDL are în acest moment un candidat foarte puternic pentru Preşedinţie, Cătălin Predoiu, că împreună cu liberalii vor stabili criteriile pentru a avea un singur candidat şi că s-ar bucura ca acesta să fie reprezentantul PDL.

„Noi îl avem pe al nostru, să vedem pe cine au ei, analizele ca atare şi să avem un singur candidat”, a precizat Blaga după şedinţa BPN al PDL, referindu-se la faptul că liberalii îşi vor desemna candidatul după congresul partidului.

Blaga a arătat că PDL are în acest moment un candidat foarte puternic în persoana lui Cătălin Predoiu.

Klaus Iohannis, prim-vicepreședinte demisionar al PNL, a confirmat miercuri că va lua parte la discuțiile PNL-PDL privind proiectul de dreapta, programate în cursul acestei după-amieze.

Iohannis urmează să participe și la Delegația Permanentă a PNL, în cadrul căreia se va stabili data congresului extraordinar și echipa de organizare a acestuia.

Klaus Iohannis a fost marele absent la reuniunea de luni a Biroului Politic Național și a Delegației Permanente, în condițiile în care în cursul dimineții de luni și-a prezentat demisia din funcția de prim-vicepreședinte. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.