Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Fără teamă

Bucureşti: Fără teamă

DISTRIBUIȚI

128258 – 12052014 – Președintele Traian Băsescu a declarat, luni, că nu îi este frică de suspendarea cu care amenința duminică seară premierul Victor Ponta.  ”Îi spun lui Victor Ponta de pe acum: eu voi vota Partidul Mișcarea Populară și voi face declarații publice în care nu îmi voi ascunde această opțiune. Îl informez de pe acum ca să știe ce are de făcut”, a declarat Băsescu într-un inteviu pentru Adevărul.

Acesta spune că se simte obligat să facă ceva în limitele constituționale atâta timp cât ”ai un partid care are tentația de a deveni un partid stat”.

”Uitați-vă la ce se întâmplă, premierul își permite să aibă în subordine poliția, direcția de informație a Armatei, direcția de informație a MAI, vrea și STS-ul, azi noapte se declara că și Ceaușescu, comandant suprem. Deci tentația acestui om de a acapara tot statul și de a-l folosi în bătălia politcă este evident, uitați-vă ce face cu Corpul de Control”, a adăugat Traian Băsescu.

Liderul PSD, Victor Ponta, a reiterat faptul că va fi declanşată procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu dacă CC decide că nu poate face campanie electorală, dar acesta continuă astfel de acţiuni. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.