Acasă Politic Bucureşti: Gheorghe Ştefan, urmărit penal

Bucureşti: Gheorghe Ştefan, urmărit penal

DISTRIBUIȚI

128707 – 28052014  –  Primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, s-a prezentat, miercuri, la DNA. „Pinalti” este suspect într-un caz de corupţie aflat în lucru şi a fost citat de procurorii anticorupţie pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţia.

Gheorghe Ştefan nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

La 11 februarie a. c., procurorii DNA au făcut cinci percheziţii în Piatra Neamţ şi Bacău, printre care şi la Primăria Piatra Neamţ, într-un dosar în care sunt suspectaţi de corupţie funcţionari din primărie şi administratori ai unor firme, în cazul unor fonduri publice pentru contracte de prestări servicii.

Cercetarile efectuate in cauza au relevat ca, in perioada 2008-2013, finantari din fonduri publice pentru contracte de prestari servicii si finantari pentru localitati de pe raza judetului Neamt au fost directionate, prin influenta persoanelor cu functii publice din cadrul Primariei municipiului Piatra Neamt, in interes propriu si in interesul administratorilor societatilor

comerciale care mascau faptul ca adevaratii detinatori si beneficiari erau persoanele din acest cerc de interese creat.

„La solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie, in urma deplasarii unor reprezentanti ai acesteia la sediul institutiei, au fost puse la dispozitia acestora documentele solicitate.  Consultarea documentelor a durat in jur de o ora si nu au fost ridicate documente de catre acestia”, mentionau, intr-un comunicat de presa, reprezentantii Primariei Piatra Neamt.

Procurorii DNA au fost prezenti si la stadionul echipei FC Ceahlaul Piatra Neamt unde, potrivit oficialilor clubului, au realizat copii dupa toate contractele de reclama si publicitate din perioada 2008-2013. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.