Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Încă un sondaj în campanie

Bucureşti: Încă un sondaj în campanie

DISTRIBUIȚI
klaus_iohannis2

128320 – 14052014  –  Victor Ponta este cotat cu prima sansa la alegerile prezidentiale din acest an, dar Klaus Iohannis si Mihai Razvan Ungureanu pot recupera diferenta ce ii separa acum de presedintele PSD, potrivit celui mai recent sondaj realizat de INSCOP.

Rezultatele sondajului arata ca diferenta intre Iohannis si Ponta este foarte mica, in prezent, de doar 3,4%, in timp ce Mihai Razvan Ungureanu este cotat pentru turul doi al prezidentialelor cu 43,4%, fata de 56,6% cat ar obtine Victor Ponta, scrie Adevarul.

Pe locul al treilea se plaseaza Crin Antonescu, care ar fi votat in turul doi de 41,1% dintre cei care s-au hotarat deja.

Ceilalti potentiali candidati sunt cotati astfel de INSCOP: Teodor Melescanu ar primi doar 36,3%,Emil Boc 34,2% din voturi si Elena Udrea 30,4%.

Datele se refera doar la cei care au luat o decizie, fara variantele de raspuns „Altcineva”, „Nu sunt hotarat”, „Nu votez”, „Nu stiu/Nu raspund”.

Pentru turul intai, daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri prezidentiale si candidatii ar fi Victor Ponta, Crin Antonescu, Mihai Razvan Ungureanu, Catalin Predoiu, Corneliu Vadim Tudor, Kelemn Hunor si Dan Diaconescu, 41,7% ar vota cu Victor Ponta, urmat de Crin Antonescu cu 20,7%, Mihai Razvan Ungureanu cu 17,1%, Catalin Predoiu cu 8,6%, Corneliu Vadim Tudor cu 4,6%, Kelemen Hunor cu 3,8% si Dan Diaconescu cu 3,5%.

9% au optat pentru varianta de raspuns „Altcineva”, 17,5% nu sunt hotarati, 8,3% nu ar vota, iar 2,1% nu stiu sau nu raspund. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.