Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Joe Biden se întâlneşte cu Traian Băsescu şi cu Victor Ponta

Bucureşti: Joe Biden se întâlneşte cu Traian Băsescu şi cu Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

128480 – 21052014  – Vicepresedintele american Joe Biden se intalneste miercuri dimineata cu presedintele Traian Basescu si cu prim-ministrul Victor Ponta, urmand sa sustina declaratii de presa impreuna cu fiecare dintre cei doi lideri politici.

Programul oficialului american a inceput la Palatul Cotroceni, unde are convorbiri tete-a-tete cu presedintele Traian Basescu, urmate de convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii oficiale, potrivit informatiilor de la Administratia Prezidentiala.

La orele 10.45 are loc o declaratie de presa comuna, in gradina Palatului Cotroceni.

La orele 11.25, Joe Biden este primit de prim-ministrul Victor Ponta la Palatul Victoria, iar la orele 11.30 va avea loc „handshake in holul de onoare”, potrivit unui comunicat al Guvernului.

La orele 11.45 se va desfasura intrevederea celor doua delegatii, in timp ce la orele 13.00 vor avea loc declaratii de presa in holul de onoare.

Ulterior, vicepresedintele american revine la Palatul Cotroceni, la orele 14.00, unde va sustine un discurs incepand cu orele 14.15, la care va lua parte si premierul Victor Ponta.

Joe Biden a sosit, marti dupa-amiaza, la Bucuresti. Oficialul SUA a sustinut si un scurt discurs in fata militarilor romani, la Baza Aeriana 90.

In cadrul vizitei sale in Romania, Joe Biden va aborda teme de discutie precum situatia din Ucraina, securitatea energetica, precum si combaterea coruptiei din tara noastra. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.