Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Măsuri speciale de securitate pentru vizita lui Joe Biden

Bucureşti: Măsuri speciale de securitate pentru vizita lui Joe Biden

DISTRIBUIȚI

128434 – 19052014  – La Palatul Victoria, a avut loc luni o ședință de analiză pentru pregătirea vizitei vicepreședintelui SUA,  Joe Biden,  în România, în zilele de 20 şi 21 mai 2014, potrivit unui comunicat al MInisterului Afacerilor Interne (MAI).

Şedinţa s-a desfășurat în prezența premierului Victor Ponta și a fost coordonată de vicepremierul pentru securitate națională Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, responsabil de mecanismele de cooperare interministerială și interinstituțională pe linie de securitate națională la nivelul Guvernului.

La întâlnire au participat reprezentanți ai instituțiilor cu responsabilități în domeniul securității naționale, la nivel de secretar de stat: MAI (Departamentul de Ordine Publică, IGPR, DIPI), MApN (DGIA), SRI, SIE, SPP, STS.

În cadrul ședinței au fost trecute în revistă măsurile specifice pe care le întreprind instituțiile guvernamentale pentru organizarea corespunzătoare a vizitei oficiale a înaltului demnitar american și a fost informat preierul Victor Ponta în legătură cu acestea.

Totodată, s-au stabilit responsabilități concrete pentru fiecare dintre instituțiile cu atribuții în asigurarea condițiilor optime de securitate pe perioada vizitei, se precizează în comunicat. – PROMPT  MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.