Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Nici preşedintele Băsescu nu scăpat de huiduieli

Bucureşti: Nici preşedintele Băsescu nu scăpat de huiduieli

DISTRIBUIȚI

128599 – 25052014  –   Presedintele Traian Basescu a fost huiduit duminica, la iesire din sectia de votare, de mai multe persoane care strigau „Jos Basescu!”. „Ma astept si de altfel si stiu. Sunt informat de cate ori ma duc undeva ca vor fi si astfel de grupuri, dar nu te impiedici de astfel de lucruri”, a precizat Traian Basescu.

In acelasi timp, de cealalta parte a curtii scolii, se aflau oameni care l-au aplaudat pe seful statului.

Traian Basescu a mai fost implicat intr-un incident neplacut si sambata, la Constanta, cand a fost scuipat de un barbat. Acesta a fost retinut si va fi prezentat in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Premierul Victor Ponta a fost, de asemenea, huiduit si aclamat duminica, la Buftea, unde se afla pentru a o sustine pe Gabriela Szabo, candidatul din partea PSD la un colegiu de deputat din Ilfov.

Prim-ministrul a fost asteptat, la iesirea din Scoala nr. 2 din Buftea, de doua grupuri, unul format din sustinatori, altul din opozantii. Astfel, unii cetateni au strigat „Ponta, Ponta!”, in timp ce altii l-au huiduit si l-au numit „plagiator”.

Unii tineri i-au reprosat lui Ponta ca i-a numit golani intr-o emisiune televizata, premierul raspunzandu-le: „Cred ca l-ati auzit pe Basescu, nu pe mine”. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.