Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Partidul Popular, absorbit de PNL

Bucureşti: Partidul Popular, absorbit de PNL

DISTRIBUIȚI

128399 – 16052014  –  Partidul Popular condus de fermierul Costel Caraş a fuzionat vineri prin absorbţie cu PNL, urmând să obţină o funcţie de vicepreşedinte al formaţiunii liberale şi să se ocupe de domeniul agricol al programului PNL, au declarat surse din conducerea partidului, potrivit Realitatea TV.

Conform Registrului partidelor politice, Costel Caraş conduce Partidul Popular din august 2012, formaţiunea fiind înfiinţată în 2004. La cele mai recente alegeri parlamentare, din decembrie 2012, Partidul Popular a obţinut doar aproximativ 20.000 de voturi.

Costel Caraş este preşedintele Sindicatului Crescătorilor de Taurine şi s-a remarcat în scandalul laptelui contaminat cu aflatoxină din 2013, când a vărsat mii de litri de lapte pe un câmp, în semn de protest faţă de modul în care Guvernul a gestionat acest subiect.

Înaintea înfiinţării Partidului Mişcarea Populară, presa a relatat că o serie de parlamentari PDL, între care Elena Udrea şi Eugen Tomac, dar şi membrii Forţei Civice şi cei ai Fundaţiei Mişcarea Populară ar urma să se înscrie în Partidul Popular.

Pe de altă parte, au fost vehiculate informaţii potrivit cărora PNL ar analiza o afiliere la PPE. Până acum, această soluţie a fost infirmată public de liderii PNL. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.