Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Percheziţii la o grupare de tâlhari din Bucureşti şi Teleorman

Bucureşti: Percheziţii la o grupare de tâlhari din Bucureşti şi Teleorman

DISTRIBUIȚI

128656 – 27052014  –   Poliția Română efectuează, marţi dimineaţa, 23 de percheziţii la mai multe locuințe din Bucureşti şi Teleorman, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în tâlhării din locuinţe şi furturi. Vor fi puse în executare 28 de mandate de aducere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

Potrivit investigatorilor, membrii grupării ar fi acţionat în grup şi după verificări anterioare ale victimelor (vârstnici, lipsiți de apărare şi care ţineau bani în casă).

Patru dintre membrii grupării sunt bănuiţi că, în noaptea de 11 spre 12 februarie a. c., ar fi furat 8.200 de lei şi 700 de euro, dintr-o locuinţă din judeţul Teleorman, după ce ar fi imobilizat şi lovit un bărbat şi două femei, cu vârste cuprinse între 55 şi 78 de ani.

De asemenea, membrii grupării sunt bănuiţi de comiterea unei tentative de tâlhărie din locuinţă, a două furturi de autoturisme, precum şi de incendierea unui autoturism.

Acţiunea se desfășoară în cadrul unor dosare penale instrumentate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea și coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.