Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Poliţist bucureştean, reţinut pentru trafic de droguri

Bucureşti: Poliţist bucureştean, reţinut pentru trafic de droguri

DISTRIBUIȚI
politist_retinut

128400 – 16052014  –  Procurorii DIICOT București au dispus joi, reținerea pentru 24 de ore a unui agent de poliţie, în vârstă de 24 de ani, de la Brigada de Poliție Rutieră Bucureşti, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cazul poliţistului a început acţiunea penală este urmărit penală deoarece în data de 13 februarie 2014 a vândut unei persoane  două comprimate de ecstasy care conţineau MDMA, contra sumei de 120 lei; în data de 6 martie 2014 a vândut aceleiași persoane cinci comprimate de ecstasy care conţineau MDMA, contra sumei de 300 lei; în data de 15 mai 2014 a deţinut pentru vânzare şi consum cantitatea netă de 9,51 grame de cocaină, 12 comprimate de MDMA şi 4 comprimate de amfetamină.

Cazul a fost instrumentat împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – S.C.C.O. Ilfov și suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, fiind efectuată și o percheziție domiciliară.

        Procurorii au cerut vineri Tribunalului București arestarea preventivă a poliţistului pentru 30 de zile.

        Totodată, procurorii au trimis Direcției Generale de Poliție a Municipiului București informarea în baza căreia polițistul inculpat urmează  a fi suspendat din funcție și pus la dispoziție, conform prevederilor legale. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.