Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ruxandra Dragomir vs. Ilie Năstase

Bucureşti: Ruxandra Dragomir vs. Ilie Năstase

DISTRIBUIȚI

128090 – 05052014 –  Ruxandra Dragomir și-a depus luni candidatura din partea PMP pentru postul de senator din Sectorul 4, lăsat vacant de Dan Voiculescu. De asemenea, fostul deputat Cristian Ilie candidează din partea PMP pentru locul de senator rămas liber în urma demisie lui Victor Ciorbea.

Cei doi candidaţi au venit la Biroul Electoral din Primăria Sectorului 4 însoţiţi de Elena Udrea, Eugen Tomac şi alţi lideri ai PMP.

Elena Udrea a spus că o susţine pe Ruxandra Dragomir pentru că este o femeie puternică, campioană, care a reuşit o carieră de succes în sport şi a dat dovadă de fair-play.

Ea a spus că e nevoie de o femeie candidat acum când este mare misoginism în politică.

Eugen Tomac a spus că, prin candidatura Ruxandrei Dragomir, PMP reuşeşte să spargă orice prejudecată.

La rândul ei, Ruxandra Dragomir a declarat că îşi doreşte un loc în Senat pentru a fi o voce în politica românească şi pentru sportul românesc.

Ruxandra Dragomir îl are contracandidat din partea PSD-UNPR-PC pe Ilie Năstase.

Ea a spus că, deşi are un contracandidat care va porni de pe prima poziţie, acest lucru nu o sperie şi speră ca votul să se ducă la persoana potrivită, adică la ea.

Alegerile parţiale pentru locurile vacante din Parlament vor avea loc în 25 mai, simultan cu europarlamentarele. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.