Acasă Economie Bucureşti: Şapte aleşi locali, în incompatibilitate

Bucureşti: Şapte aleşi locali, în incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

128492 – 21052014  –  Agentia Nationala de Integritate (ANI) anunţă că a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul a sapte fosti sau actuali alesi locali – trei primari, un viceprimar, un fost viceprimar si doi consilieri locali – ca urmare a exercitarii simultane de functii si calitati.

Ioan Duminica, primar al comunei Oniceni, judetul Neamt, se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 1 iulie 2008, intrucat simultan cu functia de primar a detinut/detine si functiile de administrator – presedinte al SC Consumcoop Luceafarul Societate Cooperativa SRL, membru in Consiliul de Administratie al Scolii cu clasele I-VIII Oniceni, angajat cu contract individual de munca in cadrul SC Consumcoop Luceafarul si SC Casa de Ajutor Reciproc Venus SRL.

Gheorghe Petru Feies, primar al orasului Sebis, judetul Arad, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 17 iunie 2008 – 22 aprilie 2013, intrucat a detinut si functia de administrator al unei societati comerciale.

Ioan Florin Ciul, primar al comunei Bocsig, judetul Arad, se afla in stare de incompatibilitate incepand cu 4 iunie 2008, deoarece detine si calitatea de reprezentant/membru al unei intreprinderi familiale.

Cristian Nichita, viceprimar al comunei Mihai Bravu, judetul Giurgiu, se afla incompatibilitate incepand cu 16 iulie 2012, intrucat detine si calitatea de reprezentant al primarului in Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale Dumitru Constantin din Mihai Bravu.

Dumitru Viorel Buda, fost viceprimar al comunei Copacel, judetul Bihor, s-a aflat in incompatibilitate in perioada exercitarii mandatului de viceprimar (27 iunie 2012 – 21 ianuarie 2013), deoarece a fost si administrator al unei societati comerciale.

Maria Coros, consilier local in Consiliul Local al Municipiului Braila, se afla in incompatibilitate incepand cu 19 septembrie 2012, intrucat detine si functia de presedinte al Adunarii Generale a Actionarilor a SC Administratia Pietelor si Targurilor SA Braila.

Otilia Mariana Puiu, consilier local in Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, judetul Botosani, s-a aflat in incompatibilitate in perioada 24 iulie 2012 – 5 iunie 2013, intrucat societatea comerciala la care acesta detine calitatea de asociat (incepand cu data de 27 februarie 2008) a livrat produse in valoare totala de 20.605 lei catre Primaria Municipiului Dorohoi, potrivit unui comunicat al ANI. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.