Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Se deschide Dreapta

Bucureşti: Se deschide Dreapta

DISTRIBUIȚI

128564 – 23052014  –   “Eu vreau ca, din decembrie 2014, România să fie condusă de un guvern alcătuit şi condus de Klaus Iohannis. Dacă eu voi fi preşedintele României, nu eu îi voi face guvernul premierului. Eu cred că noi greşim punând problema cu doamna X, cu domnul Y vreţi să faceţi. Noi vrem să facem guvern cu cine putem face şi suntem convinşi că acceptă să facem în România aceste lucruri din proiect. Asta înseamnă pentru noi dreapta, ţinte pentru România. Nefiind un partid atât de puternic încât să pretindem că putem noi asuma preşedinte, majoritate guvernamentală, guvern, sigur că trebuie să ne aliem cu cineva. PNL e acuzat de către unii că îşi arogă un rol de lider al opoziţiei acum. Nu mi-am arogat niciodată acest titlu. Un lider de proiect pentru viitor, da”, a spus Antonescu, citat de Ancheteonline.ro.

“Şi partidul doamnei Udrea, şi partidul domnului Blaga, şi partidul domnului Ungureanu sunt un fel de resturi ale unui sistem de putere, regimului Băsescu, care s-a spart. Şi asta a fost victoria USL care nu s-a făcut degeaba. În calitate de oameni politici care putem privi spre viitor spre nişte ţinte comune, bineînţeles că discuţia e deschisă cu oricine. Despre asta trebuie să discutăm, nu că ne plac sau nu nişte oameni”, a mai spus Antonescu.

Liderul PNL a mai subliniat că PNL are “puţin apetit pentru o alianţă” de tipul USL sau DA.

“Avem extrem de puţin apetit spre o alianţă, aşa cum a fost USL, DA. Suntem perfect deschişi pentru orice formă de colaborare cu scop pragmatic politic pentru un asemenea program, pentru o majoritate, pentru un guvern, pentru succesul unui candidat prezidenţial”, a mai spus Antonescu. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.