Acasă Social Bucureşti: Pensionarea judecătorului Stan Mustaţă, amânată

Bucureşti: Pensionarea judecătorului Stan Mustaţă, amânată

DISTRIBUIȚI

128754 – 30052014  –  CSM a decis să amâne luarea unei decizii privind cererea de pensionare a judecătorului Stan Mustață până când se va lua o decizie definitivă în dosarul în care acesta este acuzat de fapte de corupție. 

Stan Mustaţă a fost suspendat din activitatea de la Curtea de Apel Bucureşti, după ce a fost arestat şi trimis in judecată pentru fapte de corupţie, alături de grefiera Mariana Curea, de la aceeaşi instanţă. Procurorii au stabilit că Mustaţă se sfătuia cu un complice cum să dea o soluţie favorabilă în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (cunoscut ca Dosarul ICA), în condiţiile în care, în primă instanţă, fondatorul PC primise 5 ani de închisoare cu executare.

Judecarea Dosarului ICA va continua tot la CAB, dar cu un alt complet de judecată.În acest dosar, omul de afaceri Dan Voiculescu şi alte 12 persoane sunt acuzate de corupţie în cazul privatizarii fostului Institut de Cercetare. Următorul termen a fost stabilit pentru 10 iunie. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.