Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vasile Blaga: “Am greşit şi noi, şi PNL”

Bucureşti: Vasile Blaga: “Am greşit şi noi, şi PNL”

DISTRIBUIȚI

128716 – 29052014  – Liderul PDL Vasile Blaga a precizat, miercuri seara, la B1 Tv, că nu au existat tatonări cu Crin Antonescu despre alianța PNL – PDL decât după alegeri, dar primele discuții pe această temă au avut loc în timpul vizitei lui Biden în România.

„Am decis să discutăm despre asta exact în ziua în care Joe Biden și-a susținut discursul la Palatul Cotroceni. Dar nu au existat tatonări înainte de alegeri. După rezultatul alegerilor, am decis să colaborăm”, a spus Blaga. „Toate discuțiile azi au fost despre viitor, despre un proiect politic solid, nu împotriva cuiva anume, guvernării PSD. E unul pentru România și mai puțin despre PNL și PSD. Am greșit și noi, și PNL. Unificarea se va face pornind de la PNL și PDL, cele mai importante și cu rezultate similare la ultimele alegeri, dar suntem deschiși spre colaborări și cu alții care vor împărtăși aceleași valori. Una dintre cele mai importante valori este continuarea parcurului euro-atlantic al României. Ne dorim să creem oameni care să depindă cât mai puțin de stat”, a spus Blaga.

Întrebat dacă va avea încredere în PNL, Vasile Blaga a spus: „Absolut da, iar dovada faptului este că nu va exista hârtie parafată. Eu am încredere în PNL care, iată, a votat ca europarlamentarii lor să intre în PPE. Credeți că poți să faci ce vrei în PPE? Asta e dovada că vor milita pentru un stat de drept”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.