Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Bărbatul care l-a scuipat pe preşedinte a fost reţinut

Constanţa: Bărbatul care l-a scuipat pe preşedinte a fost reţinut

DISTRIBUIȚI

128586 – 25052014  –   Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, sambata, in Portul Constanta, a fost retinut de procurori, fiind acuzat de ultraj si loviri si alte violente, transmite Mediafax.

Procurorii Parchetului Tribunalului Constanta au emis, sambata noapte, ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele lui Adrian Zglobiu, in varsta de 39 de ani, din Constanta, sub acuzatiile de ultraj si loviri si alte violente.

Duminica, barbatul va fi dus in instanta cu propunerea de arestare preventiva.

Potrivit avocatului din oficiu care l-a reprezentat pe Zglobiu, acesta a sustinut in fata anchetatorilor ca gestul sau, de a-l scuipa pe presedinte, nu a fost premeditat, ci a fost unul spontan.

La iesirea de la Parchet, Adrian Zglobiu le-a spus jurnalistilor ca a fost deranjat de cantecele patriotice de la ceremonie, „cantate pentru Basescu”.

„Dupa ce a vandut flota vrea cantece patriotice?”, a spus constanteanul.

Intrebat apoi daca regreta gestul facut, barbatul a raspuns: „Regret ca nu am emigrat din Romania, ca am fost fraier sa raman”.

In timpul vizitei presedintelui Traian Basescu la Constanta a avut loc un eveniment neplacut. Un barbat l-a scuipat pe presedinte in momentul in care a coborat de pe nava scoala Mircea. Barbatul a fost imobilizat imediat de Serviciul de Paza si Protectie si indepartat de la fata locului. Incidentul s-a produs pe fondul urcarii pe bricul Mircea a unui numar mare de cetateni in timp ce presedintele era acolo. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.