Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Moscova: Despăgubiri de 57.000 dolari pentru răniţii din trenul Moscova- Chişinău

Moscova: Despăgubiri de 57.000 dolari pentru răniţii din trenul Moscova- Chişinău

DISTRIBUIȚI

128486 – 21052014  – Pasagerii raniti la bordul trenului Moscova-Chisinau, implicat marti in coliziunea cu un tren de marfa ce venea din Romania, ar putea primi compensatii de 57.000 de dolari.

Pasagerii raniti ar putea primi pana la doua milioane de ruble (aproximativ 57.000 de dolari) compensatii, a declarat Andrei Iuriev, seful Asociatiei Nationale pentru Asigurari Obligatorii, relateaza Russia Today.

Un tren de marfa apartinand unei companii ucrainene, care transporta piese Renault din Romania catre Moscova, a lovit marti un tren de pasageri care se deplasa de la Moscova la Chisinau. Noua persoane au murit si cel putin 45 au fost ranite, potrivit informatiilor preliminare. Una dintre victime a murit la spital, din cauza ranilor suferite.

Prim-vicepremierul Olga Golodet a declarat ca 18 pasageri raniti sunt in stare grava la spitalele locale, majoritatea prezentand traume craniene. Cel putin unul dintre raniti este un copil.

O evaluare preliminara sustine ca problemele au inceput in momentul in care sasiul unuia dintre vagoane s-a rupt, provocand deraierea marfarului, care a lovit trenul de pasageri ce trecea pe sina de cale ferata alaturata. Departamentul Transporturilor din regiunea Moscova ancheteaza daca incidentul a fost cauzat de o sina defecta. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.