Acasă Economie Prahova: Prins cu 2 kilograme de cannabis

Prahova: Prins cu 2 kilograme de cannabis

DISTRIBUIȚI

128298 – 13052014 – Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au desfăşurat mai multe activităţi în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri.

          Procurorii DIICOT din Ploieşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unei persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de  trafic de droguri de risc şi  deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

         Potrivit procurorilor, inculpatul, în baza unei rezoluţii infracţionale unice şi a unei înţelegeri prealabile cu alte persoane,  în perioada ianuarie 2014 – mai 2014, a procurat droguri de risc şi de mare risc pe care le-a comercializat în Bucureşti, o parte fiind reţinute de către acesta pentru consumul propriu.

          În data de 12 mai 2014, procurorii şi ofiţerii de poliţie au desfăşurat o  acţiune flagrantă, ocazie cu care inculpatul a fost depistat având asupra sa cantitatea de 2 kg cannabis, destinată atât comercializării  cât şi consumului propriu.

         Procurorii l-au reţinut pe inculpat, urmând să ceară Tribunalului Prahova arestarea preventivă a acestui, potrivit unui comunicat al DIICOT. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.