Acasă Sud-Est Constanta Predoiu, avertisment pentru Victor Ponta

Predoiu, avertisment pentru Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

128038 – 02052014 –  Premierul Victor Ponta a fost avertizat joi ca va ajunge la închisoare daca va transfera 13% din acţiunile Portului Constanţa către Consiliul Local Constanţa. “Se pregăteşte adoptarea unei hotărâri de guvern prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa să fie transferate cu titlu gratuit, subliniez cu titlu gratuit, în proprietatea Consiliului Local Constanţa. Aceasta este prima pagină a proiectului de hotărâre. Acest proiect de hotărâre urma să intre ieri (miercuri – n. r.) în şedinţa de Guvern. Se prevede clar transferul cu titlu gratuit            a 13% din acţiuni, 13,99%, în proprietatea Consiliului Local Constanţa”, a declarat fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, prim-vicepreşedinte al PDL, potrivit Ziuaconstanta.ro.

“Eu vreau să spun, nu ca politician, nu ca prim-ministru ce se află, nu ca opozant, vreau să-i spun aşa, ca de la jurist la jurist, de la avocat la procuror: «domnule Ponta, dacă semnaţi această hotărâre de guvern, acest proiect aşa cum este el scris astăzi, intraţi în puşcărie! Să nu spuneţi că nu v-am zis»”, a precizat Cătălin Predoiu.

“Vizita aceasta pe care domnul Ponta o face azi domnului Mazăre, înţeleg că vizitează Portul Constanţa, seamănă foarte mult, ţinând cont de acest proiect de hotărâre, seamănă, până nu semnează, nu vreau să spun chiar este, seamănă cu vizita a doi gangsteri care fac o recunoaştere înainte să dea lovitura, înainte să dea spargerea, se duc să vadă ce este acolo, e vreun geam deschis, e vreo uşă lăsată fără încuietoare, seamănă cu vizita a doi oameni onorabili”, a mai spus Cătălin Predoiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.