Acasă Sud Arges Primarii PNL vor refacerea USL

Primarii PNL vor refacerea USL

DISTRIBUIȚI

128507 – 21052014  – Mai multi primari liberali au inceput strangerea de semnaturi pentru un apel adresat conducerii PNL, prin care cer refacerea Uniunii Social Liberale (USL). Edilii locali se tem ca PNL ar putea forma o alianta „cu partidele din jurul lui Traian Basescu” si vor organizarea unui congres pe tema revenirii in USL, scrie Adevarul.

Congresul extraordinar ar trebui sa aiba loc dupa alegerile europarlamentare de duminica, sustin liberalii.

Multi dintre membrii PNL din administratia locala a judetelor Olt, Ialomita, Valcea, Arges, Gorj, Mehedinti si Caras, au semnat deja sau urmeaza sa semneze apelul.

„Noi, alesii locali ai Partidului National Liberal, primari, consilieri judeteni si locali, facem apel la toti membrii PNL pentru convocarea unui congres extraordinar imediat dupa alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Ne exprimam ingrijorarea in legatura cu planurile de a reface o alianta cu partidele din jurul lui Traian Basescu si ne exprimam fara echivoc dorinta pentru reintoarcerea in USL”, se arata in documentul care urmeaza sa fie transmis conducerii PNL.

De asemenea, alesii locali solicita ca fostii membri PNL sa revina in partid, in special presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, „ca o garantie ca PNL nu va ajunge in randul partidelor controlate de Traian Basescu”.

„Credem ca este necesara intoarcerea in PNL a tuturor celor care, dintr-un motiv sau altul, au demisionat sau au fost indepartati, pentru ca partidul are nevoie de toate resursele sale in confruntarea electorala din toamna acestui an”, se mai precizeaza in apelul edililor. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.