Acasă Social Timiş: Proprietarul clinicii şi şefa de laborator, reţinuţi în dosarul traficului de...

Timiş: Proprietarul clinicii şi şefa de laborator, reţinuţi în dosarul traficului de ovule

DISTRIBUIȚI

128753 – 30052014  –  Proprietarul clinicii Athena din Timişoara împreună cu şefa de laborator, ambii cetăţeni greci, au ajuns în arest și se va cere arestarea preventivă. Cei doi sunt acuzaţi că recoltau ovule de la tinere pe care le implantau apoi mamelor purtătoare.

Medicii sunt suspectaţi că ar fi ademenit mai multe tinere pentru a le preleva ovule în schimbul sumei de 300 de euro. Celulele erau apoi implantate în organismul unor mame purtătoare care aduceau copilul pe lume pentru cupluri infertile.

După 12 ore de audieri, patronul grec al spitalului Athena din Timişoara şi şefa laboratorului au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Joi, procurorii DIICOT alături de ofiţerii de la Crimă Organizată au descins la adresele a trei medici şi două asistente. Toţi au fost aduşi la clinica Athena de unde oamenii legii au ridicat mai multe documente, apoi au fost duşi la sediul DIICOT pentru audieri.

Directorul medical al clinicii a negat într-o conferinţă de presă, că în spital s-ar face trafic de ovule. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.