Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Studenţii încep Săptămâna Voluntariatului

Bucureşti: Studenţii încep Săptămâna Voluntariatului

DISTRIBUIȚI

128253 – 12052014 – Saptamana Voluntarului UNSR 2014, eveniment organizat de Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), se deschide ofical luni după-amiaza în Sala Senatului a Universităţii Politehnica Bucureşti.

Proiectul se desfăşoară în perioada 12-18 mai 2014 în zece centre universitare – Bucureşti, Timişoara, Galaţi, Craiova, Bacău, Piteşti, Târgu Jiu, Petroşani, Târgu Mureş, Ploieşti – şi își propune promovarea şi încurajarea studenţilor din toată ţara de a se implica în activităţi de voluntariat din domenii de interes, precum educaţie, cultură, mediu, sănătate şi sport.

“Alături de noi vor participa la eveniment leaderii organizațiilor studențești și rectorul Universității Politehnica București, prof.dr.ing. George Darie, precum și cadre didactice interesate de activitațile studenților.Sperăm sa sensibilizăm tinerii bucureșteni și din provincie în ceea ce priveste voluntariatul, printr-o serie de activități extracurricurale”, a declarat Şeila Abdulamit, preşedinte UNSR. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.