Acasă Politic Vasile Blaga: PDL nu va lăsa netaxat niciun atac din partea lui...

Vasile Blaga: PDL nu va lăsa netaxat niciun atac din partea lui Traian Băsescu

DISTRIBUIȚI

128045 – 02052014 –  Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat că partidul său nu are nicio problemă cu şeful statului, dar că nu va lăsa „netaxat” nici un atac la adresa sa, potrivit România Liberă.

„Nu avem nicio problemă cu domnul președinte Traian Băsescu, este cetățean român, poate să sprijine pe oricine. Singura noastră grijă este de a nu lăsa netaxat nici un atac la adresa Partidului Democrat Liberal. Pe mine poate să mă atace oricine, nu am nicio problemă, mi-am asumat, nu m-a obligat nimeni să fiu președinte de partid, dar nimeni nu are dreptul să atace acest partid, căruia îi suntem datori cu toții. Cu toţii. Și vă reamintesc că, de fiecare dată când domnia sa sau a candidat sau s-a aflat în dificultate, singurul partid care a fost în permanență lângă domnia sa a fost Partidul Democrat Liberal. Şi în 2007 și ce să mai spun în 2012, când am luat acea decizie de a nu participa la ceea ce urma să se întâmple în ziua votului”, a spus Vasile Blaga.

Acesta a adăugat că PDL „îi datorează mult” preşedintelui Traian Băsescu, după cum îi datorează mult şi lui Theodor Stolojan, care „a întins o mână exact când avea nevoie Partidului Democrat de la acea dată”, atunci când s-a constituit Alianţa Dreptate şi Adevăr.

Preşedintele PDL a mai afirmat că partidul pe care îl conduce se adresează nu numai militanților, întrucât niciodată nu a câştigat alegerile doar cu militanţii.

Referindu-se la alegerile prezidenţiale, Vasile Blaga a spus că „niciun candidat la Președinție nu va putea câștiga dacă nu va lua voturi și din partea cealaltă” şi s-a arătat convins că va câştiga „un candidat din zona dreptei”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.