Acasă Vest Arad Arad: Noua Republică: Mihail Neamţu, reales preşedinte

Arad: Noua Republică: Mihail Neamţu, reales preşedinte

DISTRIBUIȚI

129453  – 29062014 –  Mihail Neamtu a fost reales sambata, cu unanimitate de voturi, presedinte al Partidului Noua Republica, in cadrul Congresului extraordinar al formatiunii, care s-a desfasurat la Arad.

„Dupa aceste alegeri trebuie sa ne decidem daca vrem sa ramanem un partid alternativa sau vom deveni un partid cu o entitate bine definita. Romanii trebuie sa aleaga intre o dreapta de compromis si o stanga corupta, trebuie sa aleaga o a treia cale, iar Noua Republica cred ca este aceasta”, a spus Mihail Neamtu, dupa realegerea sa in fruntea partidului.

El a precizat ca mesajul partidului sau este ca „energia, credinta si entuziasmul unei noi generatii de tineri schimba aceasta tara in bine”.

„Initiative civice si proiecte sociale lansate in paralel cu structurile corupte ale clasei politice demonstreaza dorinta de schimbare. Noua Republica trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor romanilor: in locul mahalalei, Noua Republica va aduce bunul-simt si civilitatea. Instaurarea respectului fata de lege si fata de institutii transforma, chiar sub ochii nostri, raportul dintre cetateni si politicieni. Noua Republica va promova si pe mai departe respectul fata de reguli si institutii, plecand de la statutul partidului, cutumele sau traditiile morale ale romanilor si pana la Constitutia tarii”, a afirmat Neamtu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.