Acasă Sud-Est Braila Brăila: Arestaţi pentru “masaj erotic”

Brăila: Arestaţi pentru “masaj erotic”

DISTRIBUIȚI

 129340 – 24062014  – DIICOT și BCCO Galați cu sprijinul SRI și DGIPI au descins la salonul de masaj erotic “Red Velvet” din Brăila. Activitatea salonului masca o grupare organizată specializată în traficul de persoane, traficul de minori și spălare de bani, care acționa încă din 2011. Mai multe SRL-uri al căror obiect de activitate declarat era “activităţi de întreţinere corporală” erau deţinute de Iura Dobrev şi Mihaiela Dobrilă, liderii grupării infracţionale suspectaţi că au traficat zeci de tinere, multe dintre ele minore.

Victimele erau exploatate sexual în încăperile salonului de masaj erotic, contra sumei de 200 de lei, din care 150 de lei erau achitați la recepția salonului de masaj, iar 50 de lei erau dați direct victimelor, în camera unde aveau loc raporturile sexuale.

În situaţii “speciale”, pentru clienţi fideli sau importanţi (deţinători de funcţii publice, oameni de afaceri ş.a.), membrii grupului infracţional organizat puneau la dispoziţia lor tinere care se deplasau în alte locaţii decât salonul de masaj erotic, îndeosebi hoteluri din Galaţi și Brăila, unde întreţineau raporturi sexuale contracost.

Membrii grupului infracţional organizat au acţionat conform unui mod de operare bine definit, fiecare având roluri bine stabilite în cadrul grupării.

În cursul zilei de ieri au avut loc mai multe descinderi, mai multe persoane fiind audiate și reținute în acest dosar. Procurorii cer arestarea preventivă a 5 persoane. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.