Acasă Centru Brasov Braşov: Şeful Poliţiei Rutiere Braşov a fost arestat

Braşov: Şeful Poliţiei Rutiere Braşov a fost arestat

DISTRIBUIȚI

129384 – 26062014 – Tribunalul Brasov a hotarat miercuri seara arestarea preventiva a sefului Politiei Rutiere Brasov, comisarul-sef Claudiu Tamarjan. Avocatul acestuia, Daniel Diaconu, a declarat recurs la hotararea magistratilor, care va fi judecat la Curtea de Apel Brasov.

Diaconu a spus ca in dosarul in care este cercetat seful Politiei Rutiere Brasov sunt implicate mai multe persoane, dar deocamdata nu poate da mai multe amanunte avand in vedere noile reglementari intrate in vigoare in domeniul justitiei.

Comisarul-sef Claudiu Tamarjan a fost adus miercuri la Tribunalul Brasov din arestul Politiei, unde a stat 24 de ore dupa audierile de marti de la DNA.

Marti, biroul comisarului-sef din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie si locuinta acestuia au fost perchezitionate de procurorii DNA.

Potrivit DNA, dupa audierea lui Claudiu Tamarjan de catre DNA Brasov, pe numele acestuia s-au retinut sase fapte de trafic de influenta, 11 fapte de instigare la abuz in serviciu, folosirea in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Din ordonanta de retinere intocmita de procurori a reiesit ca in perioada octombrie-decembrie 2013, Claudiu Tamarjan a creat un sistem infractional foarte bine pus la punct, oferind protectie mai multor persoane din mediile oamenilor de afaceri si functionarilor publici. De asemenea, dispunand de anumite date privitoare la controalele desfasurate pe linie rutiera/transporturi, Claudiu Tamarjan a comunicat aceste lucruri persoanelor interesate si neautorizate, evitandu-se in acest fel sanctionarea societatilor comerciale respective. Pentru aceste servicii, Claudiu Tamarjan a pretins si primit de la diverse persoane urmatoarele: un card pentru combustibil, material lemnos pentru imobilul in care locuieste, produse din carne, bauturi carbogazoase, whisky pentru o petrecere, pastravi etc. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.