Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Adrian Duicu rămâne în arest

Bucureşti: Adrian Duicu rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

129486  – 30062014 –  Curtea de Apel Bucureşti a respins, luni, o nouă cerere a fostului preşedinte al CJ Mehedinţi Adrian Duicu de eliberare din arrest. Adrian Duicu, baron PSD de Mehedinţi, este urmârit penal de DNA intr-un dosar in care e acuzat de sapte infractiuni, printre care trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la dare de mita.

Duicu a depus o cerere de inlocuire a masurii arestarii preventive, dar Curtea de Apel a respins-o luni. Decizia nu este definitiva si poate fi contesta la Inalta Curte.

Procurorii sustin ca Adrian Duicu i-a promis apropiatului sau Stefan Ponea ca isi va folosi influenta asupra mai multor functionari publici (membri ai Guvernului, functionari publici din          conducerea MAI, seful IGPR) ca sa il mentina temporar pe acesta in functia de sef al IPJ Mehedinti iar la o data ulterioara sa il numeasca intr-o functie de conducere la Inspectoratul General al Politiei Romane, si anume, director adjunct al Directiei de Ordine Publica, precum si sa o numeasca pe sotia lui Ponea intr-o functie de conducere la DNA. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.