Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: ANAF organizează forumul internaţional „Marii contribuabili”

Bucureşti: ANAF organizează forumul internaţional „Marii contribuabili”

DISTRIBUIȚI

128880 – 04062014  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează în perioada 4 – 6 iunie 2014, la Bucureşti, în colaborare cu Organizaţia Intra – Europeană a Administraţiilor Fiscale (I.O.T.A.), forumul cu tema „Marii contribuabili”. Forumul se bucură de participarea a 47 de delegaţi străini din cadrul a 27 de state membre I.O.T.A.

 Evenimentul este de natură tehnică şi se adresează exclusiv funcţionarilor din cadrul autorităţilor fiscale membre I.O.T.A. care îşi desfăşoară activitatea în domeniul de administrare a marilor contribuabili.

Scopul forumului este de a oferi participanţilor posibilitatea de a analiza diverse abordări şi experienţe naţionale referitoare la administrarea marilor contribuabili şi de a realiza schimb de bune practici privind metodele utilizate, soluţiile juridice aplicate şi măsurile folosite pentru îmbunătăţirea conformării voluntare în sectorul marilor contribuabili.

IOTA este o organizaţie interguvernamentală non-profit a cărei misiune este de a oferi membrilor săi asistenţă cu privire la aspecte legate de administrarea fiscală, de a promova cooperarea între administraţiile fiscale din regiunea Europei şi de a susţine dezvoltarea acestora în funcţie de necesităţile lor individuale. Rolul important al organizaţiei în contextul fiscal european este evidenţiat de interesul manifestat de statele europene, numărul de membri ai organizaţiei fiind în prezent de 46.

România are calitatea de membru al Organizaţiei Intra-Europene a Administraţiilor Fiscale, începând cu anul 1998. Calitatea de membru al acestei organizaţii internaţionale constituie un câştig de imagine pentru administraţia fiscală românească, contribuind la îmbunătăţirea reprezentării acesteia pe plan internaţional, potrivit unui comunicat al ANAF. – PROMPT  MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.