Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu dă explicaţii

Bucureşti: Crin Antonescu dă explicaţii

DISTRIBUIȚI

 129450  – 29062014 –  Crin Antonescu considera ca noul presedinte al PNL, Klaus Iohannis, a procedat corect atunci cand a decis ca alegerea candidatului pentru prezidentiale sa nu aiba loc sambata.

„Nu stiu ce a gandit. A procedat corect, transparent, inspirat. Indiferent ca ar fi avut loc azi (sâmbătă – n. r.) sau altadata votul nu va scinda partidul. Partidul va urma votul. Stim, am dovedit ca stim sa purtam o competitie si apoi partidul stie sa respecte rezultatul”, a declarat Crin Antonescu.           Referitor la propunerea sa pentru a fi candidatul dreptei pentru alegerile prezidentiale, fostul presedinte al PNL a adaugat ca nu a fost o ambitie: „A trebuit sa dau un raspuns si ma bucur ca raspunsul a putut fi monosilabic si am putut intra in ritmul noului presedinte”.

Acesta a adaugat ca sambata s-au facut pasi insemnati catre un candidat unic al dreptei si catre o constructie politica noua. Mai mult, spune Crin Antonescu, indiferent de candidat, acesta va fi sustinut cu toate fortele de ceilalti.

Intrebat despre anumite liste care au circulat prin sala si pe care scriau numele posibililor vicepresedinti, Antonescu a spus ca este posibil, pentru ca acestea nu sunt ilegale si ca nu este nicio problema atat timp cat delegatii PNL intra singuri in cabina de vot.

Klaus Iohannis a fost ales, sambata, presedintele Partidului National Liberal. Atat el, cat si Crin Antonescu au fost propusi pentru a candida la alegerile prezidentiale, insa Iohannis a retras rezolutia si a anuntat ca o trimite in Delegatia Permanenta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.